Sketch at The Commons

Concept for The Commons, Christchurch

Concept for The Commons, Christchurch

Promising to create a new habit like a drawing a day is always harder than anticipated. I haven’t produced a sketch for this blog for a few days. My excuse is I’ve been flat out with other projects. This is a sketch from one of them. It is part of a revised concept for The Commons in Christchurch. The Commons is the place where the Pallet Pavilion once was. Another neat project by Gap Filler – a community organisations that invented themselves after the earthquakes of 2010 2011 and 2012 destroyed a lot of buildings and left a lot of gravel ugly gaps in our city.

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s